Servicii Gecad Construct Galati

case la rosu gecad galati

Case la rosu

Prin case la rosu intelegem executarea lucrarilor de infrastructura si suprastructura fara finisaje si fara partea exterioara a acoperisului, respectiv: Realizarea infrastructurii (subsol, fundatie). Realizarea suprastructurii si a acoperisului.
case la rosu gecad galati

Case la cheie

Prin case la cheie intelegem executarea lucrarilor in totalitate, cu finisaje si tot ceea ce inseamna detaliu, respectiv: realizarea intregului proiect de la 0, inclunzand: subsol, fundatie, pereti, etc. Pana la ultimile detalii realizabile pentru finalizarea proiectului.
case la rosu gecad galati

Amenajari interioare

Amenajarile interioare de bun gust sunt unul din punctele noastre forte cu care putem spune ca am adus un gram de creativitate si un sentiment de confort si relaxare pentru clientii nostri care au raspuns cu un feedback pozitiv efortului nostru de a multumi.
case la rosu gecad galati

Instalatii in constructii

Oferim instalatii electrice, sanitare si termice de calitate superioara: Montare si service microcentrale si centrale personale. Montare si reparare instalatii electrice, termice si sanitare
case la rosu gecad galati

Amenajari exterioare

Gecad Construct SRL va ofera servicii de consultanta pentru amenjari si decorari. Executam toate tipurile de amenjari exterioare. Avem o viziune corecta asupra modului de a face lucrurile sa arate mai frumos. Garantam toate lucrarile noastre. Oferim posibilitatea de a vedea lucrari finalizate sau in curs de desfasurare.
case la rosu gecad galati

Lucrari de reabilitare si consolidare

Oferim de asemenea servicii de reabilitare a locuintelor, acestea constau in: izolarea termică a pereţilor exteriori. Inlocuirea ferestrelor şi a uşilor exterioare existente, inclusiv tâmplăria aferentă,lucrări de demontare a instalaţiilor şi a echipamentelor montate aparent pe faţadele/terasa blocului de locuinţe, precum şi remontarea acestora după efectuarea lucrărilor de izolare termică; lucrări de refacere a finisajelor.
case la rosu gecad galati

Hale metalice

Fie ca aveti nevoie de o hala cu destinatie de spatiu comercial sau industrial, fie pentru agricultura, va putem oferi o solutie durabila si potrivita cu fondurile de care dispuneti - hale metalice la cheie. Cu noi veti gasi solutia optima pentru constructie hala metalica standard sau la comanda, conform cu necesitatile dvs.
case la rosu gecad galati

Pardoseli elicopterizate.

Oferim servicii de montaj Pardoseli elicopterizate, pardoseli industriale elicopterizate,platforme exterioare din beton elicopterizat,la preturi exceptionale si o calitate superioara.

Esti interesat de serviciile noastre?

Ne puteti contacta oricand la numarul de telefon +40-756-680-930
sau prin E-mail la adresa: office@gecadconstruct.ro

Design & code IGNOREDESIGN ADVERTISING

Toate drepturile rezervate - Gecad Construct Galati - 2015