Despre Gecad Construct Galati

about gecad construct galati
Obiectivul nostru de baza este acela de a mari şi mentine continuu prestigiul pe piata serviciilor din domeniu, respectiv acela al constructiilor si amenajarilor interioare cat si exterioare, astfel încat să fie satisfacute toate exigentele cerute de beneficiar, dar si cele legale, cerute de normativele in vigoare. Ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare, colaborare stransa cu arhitecti, designeri, ingineri de structura, firme materiale de constructii pentru a putea oferi servicii de cea mai buna calitate.

Doza ridicata de profesionalism, dar si apropierea fata de clienti ne permit sa imbinam utilul cu placutul si sa realizam proiecte, care se potrivesc gusturilor fiecarui client. Portofoliul nostru include o gama variata de proiecte, fiecare finalizandu-se cu reactii pozitive din partea clientilor.

Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne încadrează în categoria celor mai bune firme de construcţii din Galati.

Fie ca vreti constructia unei case la cheie, fie ca vreti doar sa va infrumusetati casa cu finisaje de calitate, Gecad Construct. este alegerea cea mai potrivita.

Servicii profesionale Gecad Construct

Case la Rosu

Case la cheie

Instalatii in constructii

Renovari si amenajari interioare

Esti interesat de serviciile noastre?

Ne puteti contacta oricand la numarul de telefon +40-756-680-930
sau prin E-mail la adresa: office@gecadconstruct.ro

Design & code IGNOREDESIGN ADVERTISING

Toate drepturile rezervate - Gecad Construct Galati - 2015